Over Louder Exhausts

http://www.saxion.nlLeuk dat je https://www.louderexhausts.nl bezoekt!

 

Mijn naam is Bart Ziemerink en ik ben een autoliefhebber die een passie heeft voor exotische supercars. Deze passie deel ik met andere autoliefhebbers in deze community. Door mijn hobby heb ik veel auto fanaten ontmoet die mij op het idee hebben gebracht om een Instagram account te starten. Ik vond het zo leuk dat ik mijn passie met jullie kon delen, dat ik ook een Facebook pagina en een website ben gestart. De keuze voor de naam was vrij simpel; Wat is het meest kenmerkende aan exotische super/hypercars? Precies, het geluid!

 

Instagram

Op Instagram postten wij vrijwel dagelijks eigengemaakte foto’s van supercars die we tegenkwamen op straat, autoshows of van vrienden. De beste content waren toch de foto’s van supercars die je ‘in het wild’ tegenkwam, dit betekent dat je de auto op de gewone weg hebt gezien en niet in een showroom of tentoonstelling etc.
 
 
De kennis die we over de jaren heen hebben opgebouwd over de supercars wilden we graag delen met andere fanaten. We hebben namelijk doormiddel van dit Instagram-account steeds meer en meer motivatie gekregen voor de automotive industrie. En we wilden eigenlijk wel wat meer dan alleen een account op Instagram en Facebook, vandaar ontstond de website; LouderExhausts.nl.
 
 
We wouden de focus alleen meer leggen op de top van de auto-industrie, hierdoor onderscheidden we ons van de reguliere “autoblogger” die over alle auto’s content plaatst. Nee, bij ons zie je alleen content over vrijwel extreme of bizarre exemplaren die op deze aardbol zijn gecreëerd.

 

 

Meer lezen over wat wij precies postten? Klink op deze link: LouderExhausts Content